Post by edcicounvami on Feb 5, 2022 9:01:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Joy 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko točk ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Joy 2 2022 version ▞▞▞
Igra mi je zelo všeč! Dal bi mu 5 zvezdic, vendar obstajajo stopnje, ki jih je nemogoče preseči, če nimate priporočenih povečanj. Povečanja lahko dobite tako, da jih kupite z dragulji, vendar vam draguljev običajno hitro zmanjka. Potreben je ogled več videoposnetkov v nekaj dneh, da obnovite dragulje, da dobite dovolj za povečanje. Če ne želite čakati, jih morate kupiti z gotovino. To je edina stvar, ki me je razočarala pri igri.
Odlična igra, ni mi všeč, da ti ne povedo, koliko energije imaš, ampak to me ne moti, je pa odlična aplikacija, zato 100% priporočam
Cooking Joy 2 Симуляторы mbpn
Raven je prazna, ne morete igrati na naslednjo stopnjo, hitro prinesite posodobljeno različico., Ali je razvijalec mrtev?? Odstranjevanje
na začetku sem mislil, da je 5, zdaj pa igram? Vsakič, ko greste naprej, morate dati 5 KREDITOV, tudi če dobite ključ in nadgradite! Ne bom vlagal denarja v igro, ki jo morate PLAČATI NA IGRO! in morate nenehno tapkati, da se izdelek dvigne, tako da upočasni vašo hitrost
Dobra igra, dokler ne prideš na višje nivoje in potem ni dovolj časa. Torej, ne glede na to, kaj storite, ne boste zmagali. Zelo frustrirajoče.
Odlična igra, dokler se ravni ne ustavijo! Kje so nove ravni!
Všeč mi je sama igra, vendar so oglasi SMEŠNI!! Končate raven (oglas), kliknete na nadaljevanje (oglas), tudi če pogledate v nastavitvah, dobite AD! Ne morem več narediti tega VEČ OGLASOV. Naprej na boljše (žalostno)
Čeprav je igra večinoma zabavna, je lahko moteča, ko se dotaknem hrane in je ne dvignem prvič. To je stalo časa in nato zmede, ker zaradi tega izgubim svoje mesto.
preveč oglasov celo oglas, ko greš v nastavitve, ne moraš imeti oglaševanja, vendar ne tega, ker je dobra igra
Odlična igra. Privlačno in zabavno, UT preveč oglasov
Všeč mi je ta igra, vendar mislim, da je neumno, da se vaša energija vsakič porabi, energija bi morala vzeti samo, če ne preskočite ravni
Ta igra mi je zelo všeč, a kljub temu, da sem jo posodobil, se mi zdi, da ne deluje pravilno. Brez vodilne plošče šefov, brez posebnih dogodkov za osvojitev žetonov za obleke itd., čeprav se ti pojavljajo v mojem razdelku z novicami 😔 po branju komentarjev drugih se zdi, da obstajajo možnosti, ki mi iz nekega razloga niso na voljo
クッキングジョイ2 シミュレーション kbs
Ko ne uspeš na nivoju, ne dobiš ničesar, kar mi ni všeč in kupovanje kovancev za priporočene izdelke je preveč, kot da je skoraj nemogoče.. lahko se nekdo zlahka naveliča igre in izgubi zanimanje za to.
Če zmagaš v igri, še vedno izgubiš 5 energij, kar je smešno. Prijetno je, dokler ne ugotovite, da lahko igrate le 5 minut.
Čas igre je tako krajši, tako težko je iti na naslednjo stopnjo. Rad se igram z lahko igro. Oseba, ki je začela to igro, je neumna. Ne vem, kako oblikovati zabavno in enostavno igro za ljudi.
do zdaj le nadgradiš, potem ne moreš premagati nobene stopnje, da bi na koncu poskusil .... dolgčas
Všeč mi je ta igra in rad bi dal 5 zvezdic - znižal sem 1 zvezdico zaradi dejstva, da moram vsakič, ko zahtevam svojih brezplačnih 10 minut, da se igra zruši, moram znova zagnati igro, vključno s stopnjo, ki sem jo dokončal, kar ima za posledico izgubljen čas, včasih izgubljene ojačevalnike, ki sem jih uporabljal za dokončanje ravni in izgubljanje časa iz mojih prostih 10 minut. Zmanjšal sem še eno zvezdico zaradi dejstva, da če preigraš raven in premagaš prejšnji rezultat, še vedno uporablja tvojo energijo (življenja). Če bi te težave odpravili, bi bilo to 5 zvezdic
Igral sem še eno od teh iger za razvijalce iger. Vsi so fantastični. Hitro in zabavno. Igram VELIKO tovrstnih kuharskih iger SIM. To je daleč najboljše. Postane zahtevno, a izvedljivo. Če igrate trdo, ni velike potrebe po nakupu ničesar. Čeprav ne bi imel nič proti, da bi porabil malo, saj igra postaja težja. In lahko igrate URE, če želite. ZABAVNO!!
Ta igra zahteva vso energijo vsakič, ko želi igralec iti na naslednjo stopnjo... Zaradi tega se počutim sit čakanja na energijo, da nadaljujem... Dokler se igralec ne zatakne na kateri koli ravni, lahko preide na naslednjo stopnjo .
To je zelo lepa igra, izboljšuje vaš nivo razmišljanja in hitrost ter je tudi vesela
Dajte 5 zvezdic, vendar so nekatere stopnje zelo težke in pridobivanje več življenj zahteva dolgo, stvari pa so predrage, razen tega, da je to odlična igra
Všeč mi je ta igra. Končal sem ravni in se sprašujem, kdaj bodo na voljo nove restavracije
po stopnji 190 se ne bo več odprl. piše samo kmalu. čakam že 2 dni.
Odlična grafika igre in enostavna za igranje, vendar se na vsaki ravni pojavlja preveč oglasov in včasih se igra ne odzove zelo hitro. Pred dostavo naročila sem se moral večkrat dotakniti stranke.
Ta igra nima etike, ko gre za porabo denarja. Denar morate porabiti samo za to, da se znebite oglasov, ki se pojavljajo vsakih nekaj sekund. To je neetično.Izogibajte se tej igri, če se želite samo zabavati brez porabe.
Zelo mi je všeč, ko nimam kaj početi. Končal sem vse stopnje zdaj čakam na več nivojev, to traja predolgo!!
To je odlična kuharska igra, vendar je dragulje pretežko pridobiti, zato sem obtičal na ravni, kjer naj bi kupoval stranke
To je hitra zabavna igra, vendar ni tako vznemirljiva in ojačevalci stanejo veliko. Najboljši nasvet bi bil, da poiščete drugo igro, zato jo bom odstranil 😕😕
Vse težje je, da potrebuješ ojačevalnik, da preskočiš raven in težko je dobiti dragulje in ojačevalniki so res dragi, hudiča, prosim, popravi to, res sem užival v tej igri, prosim, ne otežujte, naj bo malo lažje
To bi lahko bila igra s 4 zvezdicami, če bi imel več časa za igranje in bi. Ne bodite tako dragi. igrati in čakati morate uro ali več, da dobite več življenj. Ni vredna vašega časa, igra je zasnovana tako, da vam vzame denar in vam ne bo dovolila, da končate eno stopnjo, ne da bi porabili več denarja. To je popolna ukradena na vsakem koraku, tudi med igro
To je najboljša igra in všeč mi je brez napak, skoraj nikoli ni nobenih dodatkov in z njo ni nič narobe
Super igra, grafika je res ljubka, res enostavna za igranje, odličen način za preživljanje časa. Všeč mi je. Kapo dol, kdor je kdaj izumil to igro, če bi lahko tej igri dal 1 milijon zvezdic, bi, a na žalost je 5 meja.
Pred 2 tednoma sem ocenil s 3 zvezdicami, ker mi je igra všeč, vendar po stopnji 190 ne morete odkleniti nobene restavracije... Še vedno delajo na tem!!! Vendar pa niso odgovorili ali naredili ničesar glede tega!! Ne izgubljajte časa!!
Odlična igra, zasvojena, vendar se neha.. čakal sem na posodobitev na naslednji stopnji/restavraciji, da se odpre. Še vedno čakam ... bom odstranil .... takšno razočaranje!! Prav tako je treba popraviti energijo/življenja. Čeprav niste umrli, izgubite energijo/življenja, tako da ste lahko igrali le 5 stopenj, preden ostanete brez življenj ...
Res mi je všeč igra, zdaj je zabavna, saj menim, da bi jo naredilo veliko bolj zabavno, saj lahko zaslužiš denar, vendar nimaš pravice kupiti tistega, kar resnično potrebuje, kot več časa, namesto tega moram plačati svoj denar za stvari in traja veliko časa, da dobim moške, vendar uživam v igri.
Zakaj ni več stopenj? Kdaj boste dodali več ravni. Zakaj postaviti igro in ne veliko stopenj.
Všeč mi je bila prva in tudi ta. Ni mi všeč, da energija tako hitro izgine, a razen tega je tako dobro!
Cooking Joy 2 Симулационни tsba
moraš še naprej čakati na posodobitve, ko prideš do delov. Čakal sem 2 dni na posodobitev brez ravni za predvajanje jutri bom izbrisal moral sem izbrisati po enem tednu
za številne oglase, ki so prisiljeni kupiti, da se premaknejo naprej, se nalagajo predolgo in se med igro večkrat naložijo
zabavno, vendar so nekatere ravni pretežke, skoraj nemogoče, zaradi česar želim izbrisati igro.
Pretežko, ko prideš skozi nekaj stopenj, je v glavnem samo oglaševanje. Zelo dolgočasen.
je bila odlična igra. eden mojih najljubših, dokler nisem dosegel stopnje 190 in tam obtičal več kot mesec dni. se naveličati čakati na posodobitve kmalu. in branje drugih pregledov, ki čakajo na posodobitev, je dolgo časa težava.
igra je zelo dobra, vendar piše 5 minut čakanja, da vam da več življenj, in ko se čas izteče, se začne znova, da boste morali čakati še dlje, da dobite več življenj. To je zelo nadležno
Chicken Gun Акционе wrw
Cooking Joy 2 Simulación tnm
lepo je, a energije je le omejeno....in vzame preveč časa za ponovno polnjenje....sicer dajem pet zvezdic...