Post by edcicounvami on Feb 5, 2022 9:10:12 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stickman Ghost 2: Ninja Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ palju münte häkkida ▞▞▞
▞▞▞ Stickman Ghost 2: Ninja Games 2022 version ▞▞▞
Paljudele kuulutustele.ei ole soovitatav
Olen alati tahtnud seda mängu 1 aasta mängida ja lõpuks on aeg käes. See on omamoodi lõbus lahedate nahkade ragdolli uuendamine ja palju muud! (Laadige alla tasuta!) 😉
Plzzz update it Mulle meeldib, aga mäng on lihtne
See on parim galaktika võitlusmäng, millel on kõik need lahedad nahad ja relvad, mida ma armastan
Mulle meeldib võitlus ja boss on lihtsalt nii võimas ja näeb nii lahe välja
suurepärane mäng, kuid liiga palju reklaame
Armastan graafikat ja uut relva ja nahka, kas saate teha stick man ghost 3
See mäng on suurepärane ja mulle meeldib, kuidas kõigil relvadel on oma võimed
Stickman Ghost 2: Ninja Games Akčné iwn
biuti full geme jokalaga comka jaiaga
Ma ei tea, miks, kuid nad parandasid tõrke, kuna saate kogu päevapreemia koguda
☹😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
kaka
See on mahajäänud prügi, mille puhul peate lihtsalt oma tervist jätkama, kuni te 15 sekundi jooksul maha ei sure. Inimesed, kes selle tegid, peavad toim.
Mulle meeldib mäng, kuid arvan, et seal on mõned vead ja probleemid, mis vajavad parandamist. PvP ajal lähevad taimerid mõnikord hulluks ning teid segatakse ja takerdutakse ning te ei saa liikuda, kui vastast ei ilmu. Kui lõpetate, kaotate kalliskive. Veidi masendav. Miks mitte lihtsalt enne PvP käivitamist ekraanil ühineda. Et inimesed saaksid näha, kas neil oli vaste või mitte? Muidu on mäng hästi tehtud. Aitäh
MA EI SAA MÄNGIDA, SEST TEIE REKLAAMID!!!!!!
See mäng on hämmastav, jätkake samas vaimus ja lisage multiplayer
ta bien .
Ma olen täiesti aus, ma sain kuidagi kõik nahad ja ma olen ainult 27 latti, see on lahe, kuid ebaõiglane, kuid siin on probleem, kui ma hakkan mitmikmängu mängima, lööb see mind välja ja võtab mu raha, see hakkab mind vihale, nii et ma tahaksin seda tuleb parandada ülejäänud mäng
Häkkerid ja vead lülitavad mind sellest mängust välja. Eriti üks kutt nimega lumekäpp võtab keskelt ja hüppab otse üles, et teine meeskond teda tappa ei saaks...
Mulle see ei meeldi.. Nii et logi mehed
See mäng on lahe 👍 Olen seda mängu mänginud ainult ühe päeva ja see on hämmastav!!! Te, poisid, olete tõesti 5 tärni läbi teinud 😁😀😏👍
Head mängud meile
Stickman Ghost 2: Galaxy Wars Ação tqe
Stickman Ghost 2: Ninja Games Akčné iwn
raiska aega, seal on nii palju vigu, mida tuleb parandada, ma vihkan, kui sa sured ja taasloomupiirkonnas on üksus, see kaob ka jäädvustamisel.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
See on väga ebaõiglane
Star Warfare2:Payback আর্কেড ddcy
Basted
See on kõigi aegade parim mäng, kuid see on nii sisselogimine, et proovite seda mängida
Stickman Ghost 2: Ninja Games Akcja ean
بد بد بد
Faltu mäng kunagi
see mäng on lihtne, kõik on eksitud
Parandage viga enne mängust lahkumist
Viie tärni, kui ma viimati siia tulin, seal ei ole kõik asjad, mida saate osta, pole kalliskive, ainult seal oli varem, saate osta müntidega serten-wepone😡 Ma vihkan värskendusi, mis on prügikas
See mäng on lõbus, kuid mida kaugemale lähete, saate paar tõrget trahvida
Ma armastan seda mängu surmani ja ostsin mulle Ninja paketi esimesel korral, kui midagi ei juhtunud ja teisel korral, kui ninjapaketi sain, kulus mu raha, kuidas on lood selle rahaga, mille ma kaotasin?
Miks ma ei saa areeni teha, seal on kirjas install, kuid värskendust pole
See on mitme mängija tõttu suletud
Mäng on tõesti hea, ma arvan, et ma räägin sellest oma sõpradele, neile meeldib see, et nad armastavad ülemusi, kes annavad ka palju XP-d ja münte ja kalliskive, oleks päris lahe, kui lisate režiimi, kui te afk ja hankiksite kalliskivid Paljudele inimestele meeldib see peale selle, et on hea, et mul on selline mäng, mida ma mängin peaaegu iga päev ja see pole ikka veel vanaks saanud, see on iga kord nii põnev, kui ma mängin, nii et hoidke värskendusi Briani oskuste ja relvadega kaasas.
Mängu absoluutne meistriteos, ma annaksin sellele 100 10-st, kuid ma ei saa, sest see on ainult 5 tärni
Mäng oli hea
Graafika on ilus
Nii palju reklaame
Meon