Post by edcicounvami on Feb 5, 2022 9:13:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NERF Epic Pranks! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odblokować pierwiosnki ▞▞▞
▞▞▞ NERF Epic Pranks! 2022 version ▞▞▞
Ue
Zawsze mówi obserwuj i dodaj, aby uzyskać następną broń. Klikam obserwuj dodaj i nic się nie dzieje. Plus jest napisane, że oglądam dodaj, aby zdobyć monety x5, klikam nie, dziękuję, to sprawia, że oglądam dodanie. Poza tym to dobra gra
RIP off nie może otwierać prezentów, które zarobiłeś, daje ci możliwość otwarcia, ale nic nie robi.!!!! Gra też się zawiesza. Oglądanie reklam, aby zdobyć broń, ale daje to, co zarobiłeś.
Ma świetną grafikę, zabawną, szybką rozgrywkę. Reklamy w grze są odpowiednie dla wszystkich grup wiekowych! Dlatego daję tę grę 🌟🌟🌟🌟🌟
Bardzo fajna gra, mimo wszystko dobra gra, to jest gra wojenna z nerfami i po raz pierwszy cieszyłem się tą i super najlepszą grą (i zrobiłem nerf epicki dowcip). !
The Survival Hunter Games 2 פעולה rlhi
Nerf Epic Pranks
Masz dodatek na każdy następny poziom, ale nie masz go po zwycięstwie. Koło krąży w kółko i w kółko. Smutny.
Mega gra super
NERF Epic Pranks! Akcija eegj
Gra fajna ale powinno się chodzić a nie tak jak jest dlatego 3 gwiazdki
Siredtakajestdoyra👍👎
Przydałoby się mniej błędów i reklam oraz lepsza grafika
Fajne tylko dużo leklam
Ta gra jest fajna, ale zawsze wracam do poziomu 1 z poziomu 80
Do wielu reklam, nawet gdy klikniesz „nie, dziękuję”, nadal przeniesie Cię do reklam...
Kulawy, gdybym mógł dać mniej niż jedną gwiazdkę, zrobiłbym to. Gra jest fajna, ale reklama po reklamie jest śmieszna i całkowicie neguje czynnik zabawy.
NERF Epic Pranks! Jangovar oyz
to jest bardzo zabawne, mogę w to zagrać, gdziekolwiek pójdę i jestem na poziomie 99.
NERF Epic Pranks! Action tys
Było bardzo fajnie i fajnie jest grać, kiedy pada deszcz i nie możesz wyjść na zewnątrz i bawić się prawdziwymi nerdami!
Fajna
Powodzenia i 3-miesięczna gwarancja i jego chęć na inny rodzaj jest innego rodzaju i dobry pomysł na to samo jako całość jest trochę inny niż ten sam rozmiar co n dla reszty i trochę więcej czasu na aapka i jego pragnienie 8 rano niż pozostałe dwie, aby być 5 rano, a reszta z nas nie jest n, aby mieć syrop i jego smak cukru i o wiele więcej do aapki niż dobry posiłek dla jego żony i dużo jedzenia, które my 6 lat i dużo więcej ludzi niż kiedykolwiek wcześniej powiedziano nam, aby aapka p
NERF Epic Pranks! Action tys
Huh zrobił szybciej
Tyle reklam dla gry, która w zasadzie jest reklamą samą w sobie. Aha i to jest podstawowe i bez sensu. Jestem fanem Nerf Blaster i to po prostu jest do bani. Przynajmniej oszczędź nam szalonej ilości reklam klikanych stron trzecich, jeśli zamierzasz skupić się na reklamie blasterów....
Oceniłem tę aplikację na 1 gwiazdkę, ponieważ za każdym razem, gdy wyłączam telefon i włączam go z powrotem, resetuje moje dane. Usunąłem aplikację i nie zainstaluję się ponownie, dopóki problem nie zostanie rozwiązany
To dobra gra, ale jest zbyt wiele dodatków
5 rano i myślę, że to raz więcej niż trochę więcej niż dzieci, aby być sprawiedliwym, aby codziennie w pierwszym tygodniu września i 6 rano w przyszłym roku na Boże Narodzenie xxx dzięki 9 rano i przytulanie xxx będziesz miał świetny dzień do wieczora i będziesz się tym cieszyć l
Kocham tą grę! Najlepszym sposobem radzenia sobie z reklamami jest po prostu wyłączenie Wi-Fi / komórkowej transmisji danych. Ale jest jeden problem. Grałem już jakiś czas i zaszedłem dość daleko, ale dzisiaj zresetowałem moje konto bez powodu. Byłem bardzo smutny, że to się stało i bardzo ciężko pracowałem, aby zajść daleko w tej grze. Czy mógłbyś to naprawić, aby nie przydarzyło się to innym graczom i aby mi się to nie przydarzyło. Poza tym gra jest niesamowita.
👎.
Bardzo mi się podoba, ale strzelanie do niektórych broni zajmuje dużo czasu
Today i show you gameplay from Nerf Epic Pranks avalaible on Android and IOS. Subscibe my channel and leave a comment . Music in intro: Credulous Gal by.
Nie tak interesujące tylko tympass wiele reklam
Leuk
Dobre poziomy są jednak łatwe
Nie uruchamia się. Utknąłem na ekranie ładowania
Śmieszna gra polecam
NERF Epic Pranks! ایکشن rcv
Ughhhhhhhhhh, za każdym razem, gdy mogę odblokować broń, jest zawsze reklama również za dużo reklam. Dlaczego nie mogę użyć swoich pieniędzy zamiast reklam, aby odblokować broń. Proszę!!! zaktualizuj grę w porządku.
NERF Epic Pranks! Akcija eegj
ta gra jest fajna, ale ma tyle reklam