Post by edcicounvami on Feb 5, 2022 9:37:13 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Criminal Case ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Criminal Case IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање бесконачних токена ▞▞▞
▞▞▞ Criminal Case 2022 version ▞▞▞
Много забаве и не морате ништа да купујете!
Волео сам да играм ову игру. Могао бих да трпим чекање допуне енергије, чекање форензике, аутопсије и слично, а могао бих чак и да трпим досадне рекламе које сте приморани да гледате, али одбијам да почнем своју игру из почетка јер не желим да играј користећи фацебоок који је случајно повезао са мојим налогом.
Вау, ова игра је тако невероватна да данас преузимам ову игру и обожавам је, настави са добрим радом
Criminal Case Приключения zaqc
Тек сам почео, али за сада уживам, али сам открио да није требало дуго да останем без енергије..
Једноставно волим ову игру много!! Савршено је направљена., графика., кориснички интерфејс., прича се развија., све је као лед на торти.. Али једино што ме мучи је да је игра пала., инсталирао сам и деинсталирао још неколико пута не ради., чим повежем игру са Фацебоок-ом, писаће Криминални случај Нажалост престао да ради., мучи ме као пакао.. Ово се дешава од последњег ажурирања..
Одлична игра. Играо сам давно. Управо сам добио нови телефон и желим да га поново играм. Али управо сам се сетио тога иако је писало ван мреже, али морамо откључати и преузети поглавље/фазу. Толико о офлајн ознаци. Можемо ли имати начин да откључамо и преузмемо све у једном потезу да бисмо то играли ван мреже? Морам да играм ову игру офлајн када се вратим на посао у област којој недостаје интернет веза.
Добра игра, волим графику, такође препоручујем да игри треба мало више акције
Criminal Case Äventyr snrq
Повећање броја нежељених реклама чини да више не уживам у игрању као некада. бирам да гледам рекламе у реду, али када су јели натерали су ме после свих рунди није. Потрошио сам превише правог новца у овој игрици да би било толико реклама.
Како да играм 3. Ниво.
Criminal Case Macəra aciq
Са рекламама је постало боље, форсирајући га сваке 3 пуштања уместо 2, али сада то форсира након скоро сваке репродукције. Управо ми је наметнут оглас после 2 утакмице, а онда ми је наметнут још један оглас. Схватам да морају некако да зараде, али ово постаје досадно, поготово јер је свака игра кратка, тако да је однос игре и времена принудног огласа практично 1:1.
criminal case Archives | Global Media Planet INFO
Одлична игра за размишљање
Criminal Case Dobrodružné bfp
Detective S : Mystery game & Find the differences АПК-1.21.0 ...
Vampire Apk + ...
Дивна игра, играо сам је тада, мислио сам да јој се вратим и свети гвакамоле! Невероватна експанзија! И искуство!
Ова игра је јако добра и ако дете игра ову игру, зато је све написано на енглеском. Разумети шта се каже на енглеском.
Заиста уживам у овој игри иако сам дуго чекао да се енергија врати без потребе да је купим, у сваком случају до сада је још увек у реду
Уживам играјући ову игру. Али веома је досадно и досадно. Све што треба да урадите је да тражите ствари на месту злочина и прегледате ствари, а затим пронађете осумњиченог и ухапсите га. Мислим да је то губљење времена. Две ствари које би то поправиле биле би да га учинимо занимљивијим и дозволимо нам да купимо више енергије са новчићима које зарадимо. У неким деловима сам уживао, али овој игри дајем три звездице.
Нисам могао да нађем начин да искључим музику или звук. Волим да слушам своје аудио књиге док играм игрице. Ова игра је превише лака за почетак, тако да је изузетно неугодно да ми се покажу локације објеката уместо да их пронађем. Треће, гледаћу огласе, али не плаћам новац. Нећу чекати да информације о траговима које нису купљене постану доступне након најмање 20 минута. Ваша игра је већ преспора. То је занимљив концепт.
Свиђа ми се игра 😄 јер су ми омиљене игре са скривеним предметима.... Желео бих да играм још и слично, оне повезане са Фејсбуком.
Срање
Некада сам волео да играм ову игру, али изгледа као и сви остали. Играте ниво, оглас, играјте други, оглас. Постаје тешка реклама.
Прича и графика су одлични. Али игра се одуговлачи са високим захтевима за звезде и енергију.. Ове игрице о томе како покушавају да зараде на вама скоро да и не вреди да се преузимате.
Куповина у игрици није била довољна – постали су похлепни у креирању верзије без огласа и сада има превише огласа. Не гледам рекламу од 30 секунди између сваког нивоа или пре него што имам прилику да играм ниво, па бришем ову игру.
Ова игра нема статистичку снагу ДНК форенсцирања. У стварним животним ситуацијама, докази дати за осуду или ослобађање злочинца лако се могу оспорити, чинећи их неважним. Учините изглед мало стварним.
Обожавам ову игру јер чини мој енглески добрим 🥰
Asian Cooking Games: Star Chef Arcade octh
Ово је најглупља игра коју сам играо у животу. Мислим, када погледате, мислите да је добра игра, али није. Разлог због којег мислим да је ово тај што када желите да истражујете неку информацију, морате имати звездице за то и ако вам понестане, морате се вратити и урадити нивое које сте већ завршили да бисте истражили. бришем ову игру сигурно!
Неће да се скине, мислим да имам вирус. Једном ми се скинула,и следећег дана кад је хоћу пустити излази ми упозорење.....
Игра је била одлична док се није "замрзнула??" на месту злочина #3. Имам 26/45 звездица. Кликнем на место злочина 3 и не ради ништа, али можете да померате мапу и музика наставља да свира у позадини. Не можете да кликнете на било шта друго након што кликнете на место злочина 3 и притиснете „ПЛАИ“.
Обожавам ову игру, то је мобилна игра из мог детињства, раније нема огласа, али онда сам одрастао, нисам заборавио ову игру, играо сам поново и појављује се превише огласа, али понекад огласи помажу да имамо више енергије. А када енергија нестане, испробајте ове трикове - ПОДЕШИТЕ СУТРАШЊИ ДАТУМ - изнова и изнова
Срање живо
Досадна анимација и не можете сам да искључите музику .. ако искључите звук свих ликова, искључите се и не знате шта би требало да урадите следеће
Додатне истраге су грозне и заиста досадне
Criminal Case સાહસિક fvr
Најбоље игре злочина и мистерија за Андроид - Androidsis
топ
Игрица је супер, али ипак има малих недостатака
Мало је дугацка, понављају стазе