Post by porsharselldelib on Feb 20, 2022 11:28:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ West Gunfighter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ West Gunfighter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ omogočiti status VIP ▞▞▞
▞▞▞ West Gunfighter 2022 version ▞▞▞
West Gunfighter پرتحرک yvpa
Nisem mogel dati prsta na to za sekundo. Toda ugotovil sem, da je mehanika v tej igri grozna. Naredil sem test, držal sem prst na stvareh, ki so se zgodile, in sem vztrajno povlekel pištolo, da vidim, ali res nisem dovolj hiter ali je to težava pri odzivu in da se gumbi ne odzivajo. Tudi koti kamere so nenavadni. Edini razlog, zakaj je ta igra zahtevna, so težave s slabimi odzivi gumbov. Kar ni težavnost igre, ampak dejstvo, da je bila slabo narejena.
Ta igra je zabavna in ima veliko nivojev za igranje, ne samo, da je njihova grafika lepa, če primerjamo večino iger, ki so celo potrebne z veliko količino podatkov, ampak imajo nekaj težav, 🚫🚫 tega postopka ni treba določiti, da bi se skrijel v tem igra. zato se moram v tej igri soočiti s številnimi težavami pri soočenju z našim sovražnikom. Zato moramo porabiti veliko denarja, od katerega smo igrali več stopenj, da zaščitimo svoje zdravje ... Mislim, da lahko nekdo, ki obdeluje to igro, zmanjša te težave, če je tako, lahko dam vse 🌟.
Oprosti, ampak ta igra je nekako zanič, ker se na vse načine zruši, ker se vedno zruši vsakič, ko poskušam odpreti igro, se zruši. Poskušam, to težavo sem imel nekaj mesecev. ne bo se naložil samo ne bo, zato lahko poskusite rešiti mojo težavo namesto mene, prosim
težko ciljati, še posebej, če te napadejo zombiji. Preveč oglasov in premalo brezplačnih nagrad v igri
preveč oglasov.
Odlična igra, vendar ena težava, puške so pod močjo in sovražniki so zelo močni in potrebujemo veliko vial s krvjo, candy mobile ali lahko rešite ta problem
To je moja najljubša igra, vendar prosimo, povišajte grafiko in dodajte spletno igro za več igralcev, da se lahko igramo s prijatelji in naredimo več
To je res dobra igra, vendar prosim odstranite portale in naredite pot do drugega mesta ter naredite to mesto veliko ali dodajte drugo mesto vanj
Slaba grafika, slabe pošasti, a dobra zgodba
Lahko bi bila odlična igra, vendar je igranje bolj opravilo kot užitek.
collections_bookmarkKategorija: Akcijske igre ... Zombie Games: DEAD TARGET je Akcijske igre Android, ... Prenos West Gunfighter .apk za Android.
Oglas po DOBESEDNIČNEM vsem, kar počnete..se ne snema, ko poskusite..lahko bi bila kul igra odprtega sveta, vendar je z vsemi oglasi ni mogoče predvajati in nikakor ni priporočljiva..odstranjena po 15 minutah
Pozdravljeni, moje ime je maaaz, ta igra je najboljša, vendar nekatere kontrole in grafika niso v redu, ne morem plzz narediti, kar rečem 1. ko gre igralec jahat konja, tako da je konj stekel, potem pa igralec in ne migaj, plzz 2 .velik zemljevid je zelo majhen 3.visoka grafika sovražnikove krvi 4.oranžna vrata za izhod bodo grafika vaše igre 5.če nesreča s konjem dobi drevo, tako da je konj padel 6.zanimive misije in zgodba, če jo To je to, da je vaša igra na vrhu vseh iger.
Odlična igra ima potencial le, če bi imel glas, lahko bi dal 5 zvezdic odlično grafiko lepo animacijo, prosim, poskusite se učiti od Gamelofta, lahko bi naredili več, drugače je odlična igra, kar tako naprej (ni kot ponarejeni animirani videoposnetki kot drugi suckers game dev advertise) ta igra je tako kot oglaševanje, kot je prikazano v videu, zato mi je bolj všeč
Kul grafika - gladko igranje za majhno velikost ... manj glasovne interakcije, neumne zgodbe in glasov ...
Ena najboljših iger v majhni velikosti, noro je, da imate v njej toliko funkcij, nakup orožja in predmetov, iskanje skritih predmetov, njihovo prodajo, da dobite denar ali Diamond 💎, Entering Grave za boj proti zombijem in še veliko več.
Bila bi zelo kul igra, če ne bi zamrznila vsakič, ko poskušate kamor koli vstopiti
To je najverjetneje igra za orožje, konje in za boj s sovražnikom je bila ta slika igre zelo lepa
槍火西部 - West Gunfighter 動作 kxza
razvijalec: Pilav Prodüksiyon; Kategorija: Akcijske igre ... West Gunfighter Prenos APK zastonj ... Westland Survival - Be a survivor in the Wild West.
Ta igra je morda boljša. Z dodajanjem močne puške in dodatnega prostora za vsako misijo. zame izguba časa.
Še vedno nov pri tem, vendar zaenkrat uživam v starem, vendar za nekoga, kot sem jaz, ki ni vajen iger, je moja hitrost
Ta igra 🎮 je lepa 🙂 in konj je zelo najboljši
Hit Master 3D - Knife Assassin Action ofo
Igra je zelo lepa 👍🏻, vendar dodajte dodatno maksimalno okolje
Ta igra je zelo slaba, prosim, ne prenesite te igre.
West Gunfighter Action bnmg
To igro sem igral več kot 4 mesece, potem pa sem bil naveličan, da ni posodobitev in jo lahko zlahka vdre srečni patcher
Prenesite Wild West Critical Strike – Microsoft Store – sl-SI
Dodajte zemljevid in več različnih živali za lov. ampak ta igra je najboljša
Ali zdaj ok naprej bomo videli
West Gunfighter Acțiune jyrq
Igra je kul in ne morem reči, da mi ni bila všeč, ampak tukaj sem pri njej. Kar se tiče grafike, je igra za Android najbližja red dead redemptionu, kar se tiče nadzora, je druga igra za Android, imenovana Guns and spurs, bolj prijazna do uporabnika
Ta igra je kul, vendar bo postala bolj kul, če bo imela nekaj funkcij, kot je spanje, odhod v mesto za kakšno misijo, velik zemljevid in klepetava društva in še zadnja, naj ima dan, noč dež, sneg, kot da bo igra bolj realistična!! !
Nemogoče je dokončati nobeno misijo brez gledanja najmanj 100 dodatkov. Brez tega so vse druge lastnosti dobre. Bt le ta stvar je preveč moteča.
Zelo lepa igra za čas in uživanje
Jaz ljubim to igro. Vse. Animacije, zvočni učinki, programiranje, zgodba so super, tudi zemljevid je zelo dober, imamo 6 različnih mest na enem zemljevidu, prav tako so mi bile všeč stranske misije, oprema, orožje in oblačila v tej igri. Vedno si želim igro divjega zahoda in to je najboljša igra divjega zahoda odprtega sveta. Tudi ta igra je poceni v mb, je grafika dobra, vendar mislim, da se grafika lahko izboljša, če bo grafika dobra, potem dobimo več užitka ne glede na to če gre za igro z 1 ali 2 GB.
Igra je zelo lepa, vendar več truda v načinu teka
ta igra me je res presenetila s tem, kako dobra je bila, dajem ji 2 zvezdici plus morate dodati spletni način in način lova
Preprosta igra plačaj za zmago. Sovražniki in zombiji so v začetnih fazah premočni. Mora imeti najboljši oklep in orožje, da narediš KAR koli!
To sem že igral, vendar ga še vedno nameščam, ker je bil čudovit in lep odprt svet za tiste, ki želijo igre s kavbojskimi temami
Slaba grafika, čeprav dobra igra
Če so zasluge resnične, potem z veseljem povem, da ste ustvarili odlično igro, ki jo še vedno igram in sem pripravljen porabiti nekaj dolarjev, da bo vsebina še naprej prihajala. ( Upam). Iger ne dam preveč 5strs. Osebno menim, da si jih je ta igra prislužila. Prosimo, nadaljujte z ustvarjanjem več vsebine in iger. Hvala vam,. R
Ta igra je dobra, vendar prenos ne deluje, da bi vstopili na nekatera področja, kot je Forest. Poskusil sem večkrat, vendar ne deluje
Vse glavne in stranske naloge sem končal v enem tednu po namestitvi, vendar je s tem igra tako gr8. Ne maram, ker mi je všeč. Te igre imajo vse, kar je potrebno za ustvarjanje igre. Popraviti. Igralec se ne more umakniti kot sovražniki. Ljudje, ki so prikazani v oglasu za igranje, niso toliko v igri.
to je dobra igra, vendar bi morali oglaševati več orožja, kot je ostrostrelec, in povečati mesto ter postaviti tabore in več mest ter omogočiti igralcu, da lahko skoči
Igra je lepa, vendar obstaja samo eno področje, kjer se lahko boriš, tako da je zame dolgočasna, na drugih področjih pa moraš narediti samo eno stvar 'nič'. In vedno znova se soočam z istim področjem. Oh, pozabil sem povedati, še ena stvar je področje, za katerega sem rekel, kjer moraš narediti 'nič', lahko narediš še eno stvar je ubijanje nedolžnih ljudi brez kakršnega koli razloga. Torej je zame igra popolna izguba. To bo zapravljalo vaš čas. Ta igra je poškodovana. Zato ne igrajte te igre. #reviewis 1.5
Rdeče nebo, 2014 akcijski Red Sky, ZDA, Rusija, 100 min Imdb ocena: 4.1 Žanr: akcijski, triler Igrajo: Cam Gigandet, Shane West, Rachael Leigh Cook,
West Gunfighter za Android - Prenesite brezplačno - Anderbot
To je zelo lepa igra, vendar malo kratka
Všeč mi je ta igra, vendar je prekratka, začel sem že 4-krat. tako dobro opravljeno!
Odlična igra in majhna velikost datoteke. Absolutno vredno petih zvezdic. VENDAR se zelo zruši. Bom bolj ocenil, če bo to popravljeno.
Zaenkrat se zdi dobro. Zelo mi je všeč konj. Kasneje bom dodal več k svoji recenziji, ker sem igral samo 2 minuti...