Post by porsharselldelib on Feb 20, 2022 11:49:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kitten Match ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kitten Match IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече пари ▞▞▞
▞▞▞ Kitten Match 2022 version ▞▞▞
Обичайте тази игра! Всеки път става по-лесно.
Страхотна игра, наистина забавна, наистина е лесна за игра с часове, но има толкова много реклами! (понякога сте принудени да гледате реклама, само за да продължите да играете, след като сте провалили ниво достатъчно пъти)!
Kitten Match Головоломки unil
Играта ще се заключи, ще сте похарчили много за получаване на монети.
Както казах последно, обичам 💞 тази игра. Жалко, че тази игра стана толкова скучна. Много от вашите мачови игри са твърде трудни за изчистване или твърдите хора ще спрат да играят, тъй като вече не се забавляват с играта. След като актуализирах, не мога да пусна играта в играта. Просто черен екран. Играта изобщо няма да се появи.
Забавно е да играеш с котките и да строиш неща
Kitten Match معمایی vyas
Ооо много сладки котенцаааааааааааммммммммм!😗😚😘
Забавно и сладко до ниво 288; невъзможно е да се победи дори с бустери. Вероятно ще трябва да деинсталирам, ако все още не мога да го победя.
Готина игра 🙃
Обичам тази игра, котките са толкова сладки, а има и мини игрите с медали
Много забавна игра
Рекламата за това приложение трябва да бъде таксувана. Боли ме сърцето да видя как котето умира. Децата не трябва да виждат това. това е твърде г, за да го види дете.
Забавна игра, но идва момент, в който играта спира скърцащо, защото пъзелът е невъзможен за преминаване, дори с неограничен живот и ВСИЧКИ налични усилвания. Бу Съскане. Всички игри, проектирани като тази, имат същия проблем. Сериозно се съмнявам, че дизайнерите на игри някога са играли игрите или биха знаели за тези задънени улици.
Обичам да играя Kitten Match, забавно е да се играе
Ако тази игра на стария ми телефон я свърза с Facebook, надстроих телефона ми, играеше още малко на нов телефон, но животът беше зает. Връщам се да го играя днес и всичко, което направих, го няма. Wth
Много по-забавно е. Но ние сме дрехите на Шарлот, тя е толкова очарователна, но има нужда от красиви дрехи.
Толкова много го харесвам, че просто не разбирам защо трябва да работим, за да се грижим за котките
Каквото и да правите играта продължава да ви казва да актуализирате и не можете
Kitten Match Sestavljanke rqtv
Тази игра е толкова добра, защото е забавна, забавна и има много функции и много различни неща за правене!
След достигане на тавана играта няма да предложи облекло за ново коте... Помолих за помощ и получих цялата грешна информация 😏 Много разочароващо...
Разочароващо, след известно време не можете да напреднете в играта, без да плащате истински пари за увеличенията. Освен това загубих напредъка, защото използва facebook за запазване и трябваше да влизам всеки път, когато играя. Не знаех, че не се запазва автоматично.
Обичайте тази игра!! Играта е забавна и предизвикателна! Сега обаче, когато се опитам да играя, ми казва, че има актуализация и когато щракна върху актуализация, ме отвежда до Google play, където ми казва, че нямам актуализация. 🤬😢 Актуализация: Бях в стабилна мрежа и правя абсолютно същото нещо, всъщност бях вкъщи, когато актуализирах прегледа И нищо друго не е имало проблеми с актуализирането, освен това приложение.
Това е наистина добра игра! Но понякога нивата са твърде трудни. Ниво 219 е МНОГО ТРУДНО!!! Отне ми 20+ опита, за да завърша нивото!
Spider Hero: Superhero Games Tiempo mvvo
Добър ден. Аз съм на ниво 741 и имах проблеми с играта, която продължава да се срива. Направих новата актуализация с коледната сцена. Сега играта се срива всеки път, когато завърша ниво. След това трябва да започна отначало, да запазя напредъка си и да започна отново. Дори не мога да спечеля в събитието cat bottel поради рестартиране всеки път. Толкова съм влюбен в тази игра, но сега ще трябва да я деинсталирам
Мисля, че тази игра става скучна, отнема ми един ден, за да завърша изключително тежката, така че мисля, че ще се придържам към Roblox, съжалявам 😐
Засега много харесвам тази игра! Досега само няколко нива бяха трудни, но като цяло ми харесва! Без забавяне, без бъгове или бъгове! Това е страхотна игра за любители на котки и животни като мен! Редактиране: нивата ми станаха 2 трудни за победа сам. Така че променям рейтинга си.
Майка ми обича тази игра, оценявам ⭐⭐⭐⭐⭐😊, защото имам една от котките, които можете да получите само ако завършите събитие🐱
Страхотна игра, но трябва да закупите допълнително коте в първите няколко пъзела. Безплатният иск не работи 😣. Те обаче ви дават много безплатни усилвания, но аз съм само на етап 10, така че ще видим как ще стане, колкото по-трудни стават пъзелите.
Обичам котки и тази игра е доста предизвикателна, но в същото време сладка. Страхотна игра за преминаване на час разстояние.
Kitten Match Puzles oam
Малко бавна. Но забавна😁
Ще кажа това, сладко е, но поправете рекламите. Ако основната ви цел са любители на животните и от това, което виждам, е; опитайте различен подход, отколкото може би даването на реклами, които показват, че котката е повече от леко наранена, малко е неподходящо и обезпокоително рекламите да имат вид злоупотреба като стил, но като цяло е доста очарователно. Толкова добра работа за това.
Насладете се на играта на различните игри, въпреки че някои са по-разочароващи от други.
Промених курса, защото всеки път, когато идваше една и съща игра, трябваше да върви, сякаш не знам как да играя. Не мога да го пропусна. Мога да играя повече нива, но е невъзможно.