Post by ininearsymve on Mar 15, 2022 18:41:41 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lop and Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lop and Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa za večjo vzdržljivost ▞▞▞
▞▞▞ Lop and Friends 2022 version ▞▞▞
Mislil sem, da je vsa hiša odprta IM sAd.
4 zvezdice, ker v tej igri nima ničesar narediti, samo naredi nekaj, zato to ni 5 zvezdic
WHO
ta igra mi je zelo všeč❤💓
Ta igra je tako zabavna!!! Toda ali lahko dodate mesto za shranjevanje igre in obnovitev gumba ate food? Kakorkoli že, tistim ljudem, ki želijo, da se igra odklene, lahko prenesete mod. Samo poiščite. Lahko pa ga plačate, ker povzroči samo 1,99. Adijo, lep dan!!!! In ti neumni človek, prosim, ne sovraži te igre, zaklenjena so samo 4 mesta in je poceni za nakup!!!
Ta igra me pomiri😁😁😁
odlična igra je tako luštna, lahko greš na veliko krajev in vsi liki bodo tam, pleeeaaaaassseeee naredi več iger 1000000000/10 𓇽︎꙳
Všeč so mi vse tvoje igre, lahko narediš več iger za pretvarjanje, lop in prijatelji, tako zelo jih imam rad!
Zdaj je mesto
hm.....Dobra igra in zelo ljubka vsem likom, všeč je, hvala razvijalcu za izdelavo iger🤗
To je tako srčkano, najprej sem mislil, da je nekako dolgočasno, zdaj pa sem odvisen od tega, res mi je všeč, vendar prosim odkleni vse, bilo bi lepo in ocenim ga s petimi zvezdicami, ker je tako dobro, ljubim ga
kul
Všeč mi je ta igra, lik je srčkan😊
Všeč mi je
Dobro je 😔
Obožujem to
Tako lepa aplikacija😍😍
Igra je bila tako srčkana, da sem obsedena z njo, neverjetna je 😍
😳😳😳
Lop and Friends Educativos zjxb
To ocenjujem s 4 kot da ader je pomanjkanje
Uhmm... moj otrok je pravkar videl nekaj znanega v trgovinah.. moti, če nekaj vprašam?.. si kopiral toca boca?? Veliko ljudi kopira toca boca..
اصنع العاب اكثر
Igra je dobra, vendar morate odkleniti vse ravni
igra kot svet toca boca in miga
Všeč mi je, toda drugo je ključavnica, ki jo lahko odklene plss
Čaka tudi zdaj, vendar gledam youtuberje, ki ga igrajo in izgleda zabavno! Žal ne morem igrati!
Lems
Humm. Dobra igra, vendar odkleni vse like in razume za igro
লঃধধনংঈ
Za ohladitev 😇😇😇
Sobrang masaya mag raro kayo subukin niyo
World War Warrior - Survival ארקייד vgl
Ta igra mi je preveč všeč, saj ima veliko mb, ker ne igram in ima tako srčkanega kužka
Arktika😍😍😍😍😍😍😍🥰😍
Jaz ljubim to igro! Tako srčkano in lepo in tudi slišala sem, da ni oglasov, hvala!!!!🤳👌!!!!
Ljubka😊😊❤❤❤
Nithyashree
🐕😍😍😍😍😍😍😘😘😚😚😚😘😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭😊😊😊😊😊😊😊☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️🎃.
To je za mach lug v tem dolgočasnemgggg 😬😠😠😠
Najboljša igra za igranje❤ Od te igre sem odvisen. oh! preden sem pozabil.....ZAKAJ JE DRUGA ZAKLJUČENA!?! SOVRAŽIM TO!!!!!!!!!. Ali lahko le dovolite plp, da to namesti, potem pa pekarna lop vsak denar, ki ga dobite v pekarni, gre tudi za lop in prijatelje in to je tisto, kar lahko uporabite za nakup drugih prizorov. Samo moje mnenje <3
Všeč mi je ta igra, super je 😎 in všeč mi je, stara sem devet let ❤️ obožujem to igro, odlična je 😃 in je za vse, vendar ji dam, ker ni oglasov super 👍😎 in ker obožujem sobo in trgovino 🏬 ne povzroča denarja 💲 tako da je to super 👍😎 in preprosto mi je všeč, ampak dve stvari sovražim ne dobim, da se dva sama odločita, dva spremenita obleko in o tako da je težko dva premakniti stvar, ni tako kot druge igre za otroka, tako da mi je všeč in upam, da ga lahko spremeniš adijo
Lop and Friends Pang-edukasyon dayy
🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍😍😍👍👍👍
Slaba igra