Post by ininearsymve on Mar 15, 2022 18:44:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Portal Knights ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Portal Knights IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код за безкрайни точки ▞▞▞
▞▞▞ Portal Knights 2022 version ▞▞▞
Всеки път, когато направя портал и той започва да се зарежда веднага след като тунелът свърши, той се затваря, трябва да се рестартира и той ще започне от новия остров, моля, поправете
Забавно приключение/игра пясъчна кутия. Все още не е достатъчно далеч, за да изкажа окончателните си мисли. Но толкова много приятно.
Има ли някакъв начин да играете с други, а не на същия Wifi? Това наистина ограничава това. Тъжно.
Наистина обичам тази игра на компютър, така че не искам да преглеждам твърде строго, защото знам, че е качествена игра, която съм играл на Switch, PC и PS4, но просто не мисля, че се пренася добре към мобилни устройства. Ако трябва да играете на мобилно устройство, 100% бих предложил контролер, тъй като при повечето мобилни игри като тази, контролите на екрана са неудобни, особено при опити за изграждане. Вярвам, че играта губи много от пристанището, включително двете наистина страхотни DLC и някои важни актуализации като издръжливостта на оръжието.
Тази игра е най-добрата на конзолата, но мобилна, ПО дяволите, НЕ!!! idk ако телефонът ми е андроид, моля, кажете ми какво не е наред и или го поправете, моля, ако искате, с удоволствие ще изпратя кадри с повече подробности, цялата игра е просто хвърлена на екрана нечетливо
играта е изваждане Искам парите ми да се върнат спрайтовете са триъгълници, дори не мога да играя играта.
Обичам тази игра! Но изостава много и когато се опитах да играя с баща си, не се свърза с неговия свят. и когато стигна до втория шеф, има много проблеми, че шефът просто излита направо от света, опитах каквото казаха какво ще оправи втория страхотен звяр и не се получи!!!😠🤬😠😡😠🤬
Собствениците на играта, както виждам, вече не ги е грижа за играта, така че не чакайте нищо ново, защото последната актуализация беше през 2018 г. ...моето мнение намерете нещо друго, за да играете тази игра е наистина страхотна, но имаше много неща, които те могат да добавят или подобряват.
Добра комбинация от приключение и изграждане. Очевидно като Minecraft, но с малко история и по-интересни RPG елементи, които Minecraft няма. Ако можех, щях да му дам 4,5.
Portal Knights 어드벤처 squ
надявам се да направи отворен свят? Аз просто играя сингъл играч, защото мултиплейъри само за наблизо и е трудно да се намери игра от същия любовен жанр (PK). благодаря ти..
Играта е изоставена, не си правете труда да я купувате. Вземете превключвател.
Надстройките след злато не работят, така че това е 3 звезди от мен 🤷♂️ моята оценка ще се подобри, когато играта също
Portal Knights ጀብዱ ckus
вече не работи на galaxy tab s3, работеше тогава
добра игра, играя я на телефона си с moga контролер и работи перфектно. 3 звезди.тъй като не мога да го накарам да работи без да изостава на таблета си и ТРЯБВА да добавя опция за облачно записване, редактиране: планирам скоро да взема нов телефон, има ли начин, освен да чакам да добавите запис в облак, това ще ми позволи да прехвърлям записите си от едно устройство на друго??
Portal Knights சாகசம் fzr
Играта на тази игра беше наистина забавна в началото, но остаря бързо, моля, стигнете до мястото, където можете да играете с приятели, без да се налага да сте на същия WiFi!
Играта, която се срива всеки път, когато поставите телефона си в режим на заспиване, не е идеална
Дори не мога да го играя. Създадох герой и отидох да заредя света, а той продължи да се срива. Вероятно само моят телефон, но е много неприятно. Платих пари за него.
Играта е добра, но устройството ми не е достатъчно добро.
Тази игра изостава твърде много на моето устройство, иначе би била страхотна игра и нещо, което бих играл с часове.
Това е забавна игра, която можете да играете заедно с приятели
имам проблем. Току-що взех играта и всеки път, когато се опитам да я отворя, ми пише "чакам да започне изтеглянето". Не знам какво да правя в тази ситуация, моля за помощ.
Food Quiz Cultură generală mpkj
Това е забавна игра, но сега, след като вече не се актуализира и не поддържа кросплатформена игра, вече не мога да й дам 5 звезди. Едно от основните му привличания беше възможността да играя с членове на семейството на таблет, докато съм на моя компютър. За съжаление това не е възможно :/
Добра игра, но трябва да бъде актуализирана, за да бъде съвместима с компютърната версия за кооперативна игра.
Единичният играч не работи за моето устройство, но мултиплейърът работи донякъде чувствителна на камерата, когато се оглежда, но може да се играе
Опитах да играя с годеника ми, нейната версия е 1.5.3 без актуализации, докато моята е 1.5.4, моля помогнете!
Portal Knights Περιπέτεια cgl
тази игра е страхотна, имам я на моя ps4 и на моето мобилно устройство и когато я играя на мобилното си устройство, имам много ниска честота на кадрите и нулирах телефона си и нищо не се е променило, мога ли да получа помощ за това какво трябва да направя ( моят телефон е lg aristo 2 plus)
Обичам играта, но не съм доволен, че платих за тази премиум игра, само за да разбера, че режимът за един играч не може да се играе офлайн. Не възстанових сумата, защото това е толкова добра игра. Мога да играя само когато съм свързан с интернет, но съм твърде беден, за да си позволя интернет. 😢 Искам да дам 1 звезда, но в същото време... не искам да го правя.
Наистина обичам тази игра, но тя изисква много процесорна мощност, за да работи гладко поради графиката. Реших, че е добре оптимизиран за android, така че го купих и бях разочарован, че телефонът ми не може да се справи с честотата на кадрите. Имам игри с по-голям размер на файла на моя телефон, които играят без проблем, така че предполагам, че точно така е проектирана тази игра. Надявам се това да се промени в бъдеще, защото обичам тази игра.
Дори не мога да играя, това продължава да замръзва, не го препоръчвам. Версията на Aptoides не замръзва, но оригиналната платена версия замръзва.. просто куца.
АКТУАЛИЗИРАНЕ НА МОБИЛНАТА ВЕРСИЯ: БЕЗ ПОВЕЧЕ ЗАТОЧВАЩИ КАМЪНИ! Искам да мога да играя най-актуалната версия, като тези на конзолата и компютъра, НА android, а не тази стара версия. Искам да мога да ПЛАЩА ПАРИ за Rogues and Rifts.
Дори не мога да играя, всички панели за съобщения са изкривени толкова зле, че не мога да разбера какво натискам, дори не мога да играя
Като цяло много ми харесва!!! Въпреки че може да бъде по-добре със свят, който прилича на лоби за всички онлайн играчи, които могат да се срещнат. Това каза, че трябва да има списъци с приятели, както и частни стаи, за да играете с избрани приятели. Тогава ще трябва да има добавено поле за чат или каквато и да е форма на комуникация. След това тази игра ще бъде страхотна и мисля, че ще привлече повече хора да играят. 4 звезди, докато не се актуализира около това, което се опитвам да предложа, след това ще получа 5 и мога да наема повече играчи ^-^
Има добра графика, но беше много изостанал дори при най-ниската графика
екранът за зареждане е едър и дори не мога да играя Чувствам се измамен, моля, поправете това, благодаря.беше толкова бавно, че продължавах да падам от ръба, ще играя отново на портални рицари, ако решиш този проблем, дори не мога да ходя
направете този онлайн мултиплейър, отколкото LAN игра, моля
Е, пропуснах прозореца за възстановяване, всяка възможност да получа помощ тук или вие пазите парите.
Когато се опитвате да изберете тип игра, мултиплейърът не е маркирана опция
Страхотна игра, наистина е пристрастяваща, поддържайте страхотната работа
Толкова е бавно, когато гледам портала и телефонът ми се срива, след като стигна до пустинята, така че трябва да сваля гърба и след това да го върна, така че моля, направете играта по-гладка