Post by ininearsymve on Mar 15, 2022 18:53:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Noch mal! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Noch mal! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чит код за неограничена издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Noch mal! 2022 version ▞▞▞
Забавна игра! Предизвикателен!
Приложението е отлично. Играта е страхотна, а реализацията на телефона е добре направена. Има грешка при точкуването в режима на дуел - вторият играч, завършил цвят, трябва да получи 3 точки, а не 5, освен ако не го завърши на същия ход.
Ще повиша резултатите си, ако промените английското знаме от САЩ на Обединеното кралство (или ако го направите и двете). Освен това приложението мисли по-бавно от мен. И накрая, звукът е добре, но го изключвам. Звукът при търкаляне на зарове е като присвирване на безгръбначни животни. Моля, имайте отмяна за злополуки. Екранът е малко ярък. Хубави различни звукови ефекти за всяка част от точкуването. Имах две точки 26, но не показва и двете. Моля, сменете червената отметка на червен кръст, ако не можете да отидете. Изиграни 400 за една седмица!
Прекрасно изпълнение. Лесна за игра и пристрастяваща!
Hunter Assassin Darbības spēles rre
страхотно изпълнение
Noch mal! Настолни ovvp
Защо знамето за английски е американското, а не на Обединеното кралство?
Обичам това приложение, самостоятелните пиеси са супер бързи, така че лесно изиграх три дузини пиеси от изтеглянето вчера. Особено ми харесва, че допълнителните цветове на подложките са включени безплатно. Играл съм само стандартната версия в реалния живот, така че много оценявам възможността да изпробвам допълнителните варианти. Намирам ги за малко по-трудни от стандартния пад, резултатите ми са склонни да са по-ниски, когато ги играя - което ми харесва по-трудната! След толкова много възпроизвеждания, единственото нещо, което липсва на това много добре направено приложение, е бутон за отмяна. Имаше няколко пъти, когато след като започнах да пресичам участък, осъзнавах по-добро място. Което не е проблем, ако има друго място на дъската, ако щракнете там, X, който сте започнали да пресичате, ще се премести и по същество можете да „превърнете“, но докато играта продължава и стигате до последните няколко интервала, има много да не бъде друго потенциално място. И не можете да „нулирате“ в рамките на същия цветен блок. Така че често в крайна сметка разделям блока на множество по-малки 1 блока, където започвайки от друго място може да ги остави в група от 2 или 3 вместо това. Единственото ми гадно оплакване. Иначе работи изключително добре. Резултатите варират от 5 до 39 в многото изиграни игри, опитите да счупя рекорда си от 39 е доста трудно, но ми харесва предизвикателството!
Фантастично приложение. Надяваме се, че в даден момент ще внедрят другите 3 показателя!
Насладете се на играта, но лентата за навигация пречи. Играта се използва за скриване на лентата за навигация след стартиране на приложението. Сега лентата за навигация остава и пречи на играта. Това е единственото приложение, което имам, където остава лентата за навигация.
Наистина ми се иска да актуализират правилата за соло. Знам, че не е виновно приложението, но правилата за соло за тази игра миришат. Само чрез някои нещастни хвърляния на зарчета, можете да пропуснете последните си 3 хода.
Насладете се на играта, но приложението се срива през половината от около една трета от времето. Редактиране: Няма съобщение за грешка. Срив към началния екран. Пиксел 2.
Купих apl случайно и дори не съм инсталирал или използвал. Имам нужда от възстановяване на сумата за покупката
страхотна игра
солидно приложение (особено като включването на цифрови зарове), но защо продължава да ме блокира да използвам определени зарове в соло режим, когато мога лесно да ги използвам?
Двама играчи на едно устройство е невероятно
Бързо се превърна в една от любимите ми игри.
Noch mal! Настолни ovvp