Post by ininearsymve on Mar 15, 2022 18:56:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Naučite jezike - LinGo Play ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Naučite jezike - LinGo Play IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi za generatorske kristale ▞▞▞
▞▞▞ Naučite jezike - LinGo Play 2022 version ▞▞▞
WOW
Dobar
رائع
jako lijepo
Aplikacija se čak ni ne može prijaviti ili prijaviti, ruši sve što pokušam pritisnuti. Uvijek ponovno povezivanje dok ste na savršeno funkcionalnom internetu i druge aplikacije nemaju ovakvih problema.
Tako da je još mogućnost zajedništva sa sopernicima na mreži bila i mogućnost igranja novca, to je pridast adrenalina)))
Learn Japanese Speak Language Švietimas txdr
To je užasno
dobra aplikacija za učenje engleskog, hvala
hhhh da..
molimo da aplikacija bude besplatna
vrlo smiješno i korisno
Odličan program
savršeno 😍
Dobra aplikacija 👍
nevjerojatno
جيد
U redu
dobra
Ozbiljno bih volio koristiti ovu aplikaciju, osim što se ruši svaki put kad je pokušam otvoriti.
Cheyenne Yb jfjdb šalje hivdclv tema razdjelnik grana mužić Halsey OK primam šalu on bolan JK light Chrysler Jacku o Isuzu OK kg difdcnj fu ako Cindy x podržava JK condo
Sviđa mi se jako!
Uči vas svemu što trebate znati osim što postoji hrpa kupnji u aplikacijama koje ćete morati kupiti da biste nastavili svoj put učenja novog jezika
Learn Languages with LinGo آموزش auf
obrazovne
Sjajno
Prvi dan je bilo u redu. Ali bilo mi je čudno što ne postoji mogućnost da se čuju izgovori riječi. Drugi dan je počeo djelovati žičano i rekao da su moji točni odgovori pogrešni, a zatim je rekao da moram platiti da ga koristim pa sam ga deinstalirao. Činilo se da se ne isplati platiti i prilično je skupo.
Preuzeo ovu aplikaciju. I ne mogu se registrirati. Vidio sam samo 'e-poruka poslana'. Nisam primio nijednu poruku u svoj poštanski sandučić.
iyi
Udobno u korištenju, zanimljivo. Spasibo za razjašnjenje i novac se vratio na račun
Учить языки с LinGo Play Образование hmjd
Sviđa mi se. Lijepo je i motivirano
Naučite jezike - LinGo Play Obrazovanje ohn
I za djeteta podoben. Tolʹko perezagružaetsâ raz 10 prije nego zapustitʹsâ.
Gdje je jebena opcija otkazivanja? Nije cool
Savršena aplikacija za mene.
Učenje vokabulara i natjecanje s drugim korisnicima....😅❤
dobro
Nema puno za isprobati
Sviđaju mi se igre za više igrača, ali bi trebalo biti više opcija: interakcija s igračima, video-audio pozivi. Nema probe, pa, ako platite premiju, ne znate što ćete dobiti...To je dobra aplikacija, ali moraju povećati besplatni sadržaj, ako pogledamo "zdravo engleski" vidjet ćemo da ima mnogo više sadržaja od ovoga
Nažalost, stalno imam kvarove. Lark
1oo u 1oo
Isprobao sam besplatni probni period na nekoliko minuta i deinstalirao ga. Stalno mi je naplaćivao bez ikakvog pristanka, a programer je negdje namjerno sakrio opciju otkazivanja. Užasna kletva. Ne pokušavaj ovo